Over Mij

Teuntje Fleur maakt geheel in haar eigen stijl van regen kleur. Ik ben gek op de liefde! Een creatieve alleskunner die helemaal op kan gaan in fotografie met mooi licht en veel kleur. Ik zet niets in scene en vraag geen aandacht. Ik jaag op de ongedwongen en spontane momenten. Kleine details die je over 10 jaar misschien alweer bent vergeten, maar als je ze op de foto terug ziet je weer dat warme gevoel krijgt.

Voor een dag waar de liefde vanaf spat

bloem4rood

Ik hou ervan om nieuwe horizonnen te ontdekken en veel tijd met mijn vriend Folkert (de second shooter) te spenderen. Ik houd mij schuil in het heerlijke Rotterdam. Daar fiets ik in de tegenwind, naar mijn favoriete kroeg of picknick ik in het park. Ik word 100%  blij van blote voeten in het gras, de Nederlandse eilanden, de geur van regen op een zomeravond, verrassend theater, kekke zonnebrillen,  waterige zonsondergangen, te gekke bruiloft aanvragen, reizen en veel culturen ontdekken.

Opgegroeid in een vissersdorp en nu trotse inwoner van Rotterdam

bloem1

Ik vind het geweldig om samen met jullie, een blijvende herinnering te maken van jullie dag. Dit alles op een relaxte manier met een goede dosis gezelligheid en avontuur.

Ik hou van aparte fotolocaties, langs de snelweg tussen de bloemenvelden, op de kermis, een vervallen terrein, een autostortplaats, midden in een gevangenis. Het kan mij niet gek genoeg!

 

 

Jullie verhaal staat voor mij op nummer 1bloem6

Teuntje Fleur 28-10-1992 geboren in Spakenburg en woonachtig in Rotterdam. Afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam