Het beste van 2019!

Jaaroverzicht

Het beste van 2019. Wat een keuze stress weer elk jaar. Maar wat is het leuk  om in alle rust weer even door je beelden te gaan en te kijken wat voor moois er allemaal is gemaakt. Het is een mega lange blog geworden. Maar je kan wel genieten van deze blog boordevol foto’s van het afgelopen jaar.

 

Vlinderstrikjes die met veel plezier gedragen werden, foto’s maken tussen de regenbuien door in prachtige botanische kassen. Jurken die daardoor toch een beetje vies werden. Veel zelfgemaakte taarten gebakken door familie en vrienden. Op de ski’s in mei op een berg in Oostenrijk. Rennen door het bos en je verstoppen achter de takken. Bij een vervallen industrie terrein in Rotterdam met te gekke gekleurde muren. Op een koude ochtend in een bos vol met magisch herfst licht.

Ieder bruidspaar weer op zijn eigen manier en dat is heel mooi om te zien. Er was ook weer veel tijd besteed aan decoratie. Zoals vele meters aan vlaggetjes van herfstblaadjes, een tipi tent, welkoms borden, route bewijzering en lichtgevende naamborden.  Zoveel lieve familie en vrienden die dicht om het bruidspaar heen stonden. Ontroerende trouwgeloftes waarbij ik zelf nauwelijks droog hield. Wat een jaar en wat heb ik ervan genoten. Nu eerst genieten van een welverdiende vakantie en dan op naar 2020!

Meer in categorie Bruiloften